Select Page

360° Virtualne šetnje

Novi način prikazivanja nekretnina

Novo normalno i novi načini poslovanja

Covid 19 i sve restrikcije koje su došle uz njega, odrazile su se i na načine poslovanja i prezentacije dobara i usluga. Zaštita zdravlja, restrikcije socijalnih kontakata i poslovanje od kuće donijele su nam promjene koje osjećamo i danas, a koje će zasigurno ostati uz nas još neko vrijeme.

Držanje distance, online sastanci i obavezno nošenje maski stubokom su utjecali na odnos s klijentima i partnerima i otežali poslovanje. Za sve one koji žele maksimalno zaštiti zdravlje svojih djelatnika i klijenata donosimo novu uslugu na hrvatskom tržištu, 360° virtualne šetnje.

Na jednom mjestu i u svako vrijeme prezentirajte svoju nekretninu za prodaju ili najam svim potencijalnim klijentima, bez straha od zaraze za bilo koga. Naravno, usluga nije ograničena samo na agencije za nekretnine; naša ponuda odlična je za sve – od staračkih domova do restorana, od proizvodnje do prodaje. Virtualna šetnja je marketinški alat koji može pomoći u dovođenju novih kupaca i klijenata u vaše poslovanje. To je prikaz “virtualne stvarnosti” vašeg poslovanja koji omogućuje gledatelju da bude “upravo tamo” gdje želite. Najbolji je to način da točno pokažete kako vaša lokacija doista izgleda. Virtualna šetnja je prikladan prodajni alat koji se može koristiti za ilustraciju vašeg poslovanja na način na koji to fotografija ili video ne može.

Virtualna šetnja je prikaz “virtualne stvarnosti” vašeg poslovanja prikazan u vizualnim slikama koje omogućuju gledatelju da bude “upravo tamo” na vašoj lokaciji.

Vašu 360° virtualnu šetnju možemo obogatiti info točkama koje mogu biti tekst, fotografija ili video. Prema vašim željama moguće je dodati audio zapis te na taj način dodatno utjecati na atmosferu i doživljaj koji će iskusiti posjetitelji. Svaka “stanica” (viewpoint) je jedna panorama od 360° unutar koje posjetitelji samostalno biraju što će gledati. Na mobilnim telefonima je uključena i opcija promjene pogleda pomicanjem mobitela u prostoru (lijevo, desno, gore i dolje).

Turisti žele vidjeti smještaj prije nego potroše novac na rezervaciju odmora i putovanje do lokacije. Virtualne šetnje ili obilasci pretvaraju ovu želju u stvarnost pružajući potencijalnim gostima najbolji uvid u smještaj koji im se nudi.

Na primjeru pored možete prošetati kroz jedan od apartmana u ponudi Apartmana Viola i vidjeti da virtualna šetnja nadmašuje fotografije u doživljaju prostora.

Agencije za nekretnine uviđaju da virtualne šetnje mogu pomoći potencijalnim kupcima upoznati nekretninu prije nego što je osobno posjete. Virtualnom šetnjom kupci mogu vidjeti odgovara li im nekretnina te tako uštedjeti vrijeme i trud osobnog obilaska, a istovremeno se smanjuje nezadovoljstvo neadekvatnom ponudom i odlazak konkurenciji.

Naravno, osim agencija za nekretnine koje nude nekretnine za prodaju ili najam, virtualne šetnje omogućuju predstavljanje prostora širokom spektru pružatelja usluga smještaja, od studentskih, staračkih, planinarskih domova, do hotela, motela i izletišta.

Danas, kada vremena imamo manje a izbora za svaku uslugu i previše, pružanje slike o tome što i gdje nudite čini razliku i daje vam prednost kada vas korisnik uspoređuje s konkurencijom.

Vaši korisnici i klijenti su davno prihvatili Internet i Facebook stranice kao medije za izvor informacija i donošenje odluka o poslovanju. Ponudite im virtualne šetnje prije nego vam postave pitanje zašto vi to nemate!

Na primjeru pored možete vidjeti jednu dužu virtualnu šetnju kroz obiteljsku kuću od 288m2. U ovom slučaju prostor je nenamješten i prikazuje kako bi izgledala virtualna šetnja kroz novogradnju, roh bau ili adaptirani stan.

Dosta ste tražili, javite se još danas!

e-mailmobitel