Select Page

Video snimanje

Drugačiji način prikaza nekretnina
Youtube kanal

Usluga video snimanja

Da slika vrijedi tisuću riječi, poznato nam je kroz staru poslovicu. No koliko onda vrijedi video!? 25000!? Drugačiji od 360° virtualnih šetnji ili obilazaka, sličan no drugačiji od fotografije, video donosi veliku količinu informacija u relativno malo vremena. Za vaše klijente upravo video može biti najkorisniji izvor informacija, u dvije minute videa možete pružiti bolji dojam o prostoru nego li u nekoliko desetak fotografija, za koje će vašim klijentima biti potrebno bitno duže da ih pregledaju.

Sve naše usluge se nadopunjuju, za brzu informaciju i stjecanje dojma o strukturi i veličini prostora u kratko vrijeme i na način na koji to mlađa publika preferira tu je naravno usluga video snimanja vaših nekretnina.   

Za vas snimamo vašu nekretninu, montiramo video, integriramo glazbu, i kroz grafiku prikazujemo dodatne bitne informacije prema vašim potrebama,

Promo video – Hotel

Promo video za Zaton Holiday Resort, u ovom videu naglasak je bio na prezentaciju teniskih terena i usluga za goste. Kroz video se naravno predstavljaju i ostali sadržaji i same smještajne jedinice.

Za vas radimo promo video prema vašim željama i potrebama, uz vaš ili naš scenarij.

Promo video – Stan / Apartman

Neovisno prodajete li ili iznajmljujete stan ili apartman, za manji prostor kao primjer predstavljamo promo video koji smo napravili za Apartmane Viola. 

Promo video – Kuća

Iako zaveden kao poslovni prostor, prodajni video koji smo napravili za ovaj objekt može poslužiti kao prezentacija prodajnog videa za veću obiteljsku kuću.

Tlocrte koje smo integrirali kao prateću grafiku za lakše snalaženje u prostoru,  je dostavio klijent.

Dosta ste tražili, javite se još danas!

e-mailmobitel